Cosly.com & arbeidsmediation& narrowcasting

image frameHoning bij schimmelinfecties aan huid en nagels
Gebruik Mesitran bij huid- en nagelschimmels door de zalf twee maal per dag op de aangedane plek aan te brengen en af te dekken met een gaaasje. 's Ochtends en 's avonds de aangedane plek insprayenmet Mycocure. voor het naar bed gaan de aangedane plek insmeren met Mesitran en afdekken met een gaasje.
Lees hier het hele artikel

Honing een potent antimicrobieel middel
Het blijkt dat zelfs bij hardnekkige ontstekingen de zalf in staat is om de infecterende flora onder controle te krijgen (Zie tabel 4) Er was slechts één vrouw die geen afname van de klachten had. Het merendeel (27) vond het effect opmerkelijk groot. Twee hadden er een beetje baat bij . Drie vrouwen merkten op dat de honingzalf wat prikte. Vooral de schimmels worden vrij snel uitgeschakeld.
Lees hier het hele artikel

Mesitran article Vaginal use Mesitran
Mesitran honey cream provides interesting perspectives for women with candidiasis. Pregnant and nursing women are an interesting target group for this feather light treatment. We also see possibilities to control recidivating candidiasis (with women susceptible to it). From our research we can conclude that vaginal cytology is ideal to ‘visualize’ the effect of honey cream: the smears showed obvious effects after use.
Lees hier het hele artikel

Mesitran artikel Vaginaal gebruik Mesitran
In alle controle-uitstrijkjes konden we vaststellen dat Mesitran een microscopisch waarneembaar effect had (Tabel 3). We zagen dat het ontstekingsinfiltraat sterk afnam of zelfs helemaal verdween. Vooral het effect op schimmel was indrukwekkend: in slechts één geval vonden wij in het controle-uitstrijkje nog een paar schimmelsporen terug.
Lees hier het hele artikel

Mesitran onderzoek combinatietherapie MycoCure
De score van de combinatietherapie MycoCure/Mesitran verbetering (55%) is buitengewoon hoog te noemen. Zeker als men daarbij bedenkt dat 10% van de cliënten niet trouw is geweest aan de therapie voorschrift. De resultaten koemn overeen met de eerdere ervaringen met MycoCure en Mesitran.
Lees hier het hele artikel

Schimmelnageldiagnostiek voetvak sept 2005
Vaak wordt er gekozen voor een combinatiebehandeling met honingzalf (Mesitran) en Mycocure. Daarmee wordt de schimmelgroei effectief geremd en zal de nagel weer de kans krijgen uit te groeien tot een gezonde nagel. De behandeling moet worden voortgezet totdat het aangetaste  deel helemaal is uitgegroeid. Dit kan enkele maanden duren. Mesitran en MycoCure zijn tot nu toe de enige twee producten die aan de kwaliteitscriteria voldoen waarmee een gerenommeerd instituut als het LCPL kan werken (de schimmelremmende effecten van deze twee producten zijn wetenschappelijk onderzocht en de werking is aangetoond).
Lees hier het hele artikel


Klinion is een merk van Mediq Medeco | © Copyright 2010 - 2015 Mediq Medeco | Disclaimer | Sitemap