Cosly.com & arbeidsmediation& narrowcasting

image frameBrevet Tx - anti-embolie kous Deze Anti-embolie kous is ter voorkoming van trombose bij niet ambulante (lopende) patiënten. Brevet TX geeft continu de gegradueerde druk (8-18mmHg). Deze consistentie maakt dat Brevet TX een goede methode is om trombose te voorkomen. De hiel van de Brevet TX kousen geeft een verminderde druk wat meer comfort oplevert.

Brevet TX kousen hebben een ingebouwde inspectieopening. Deze geeft toegang tot de tenen en de hiel om op eenvoudige manier de bloeddoorstroming te controleren. Brevet TX kousen zijn rondom de kniekuil (popliteus) op een dusdanige manier gefabriceerd dat er plaatselijk minder druk gegeven wordt. Hierdoor wordt afknellen voorkomen. Bovendien zorgt de kwaliteit van het fabrikaat ervoor dat de kousen talloze wasbeurten op 95°C meegaan zonder hun consistente drukprofiel te verliezen.

Brevet TX kousen van 18% elasthaan en 82% polyamide zijn leverbaar in drie soorten:
1. een kous voor het onderbeen
2. het gehele been
3. het gehele been met een tailleband

De drie soorten zijn leverbaar in vier maten voorzien van een kleurcodering om ze gemakkelijk te herkennen na wassen en opslag. 

Contra-indicaties:
- gangreen (afsterven van weefsel)
- vaatlijden ten gevolge van hartproblemen met stuwing
- longoedeem

Gebruiksadvies
Steek hand in kous tot aan hielstuk. Houd midden hielstuk vast, draai rest kous binnenstebuiten tot aan hielstuk. Breng kous over voet en hiel, trek kous over enkel en kuit. Zorg dat kous glad zit, bovenrand niet omvouwen.
Elke dag schone kous(en) aanbrengen. Vrijhouden van olieachtige substanties. Wasbaar op 95°C

Download de handige aanmeetkaart Brevet Tx.

Terug naar het overzicht « » Ga naar bestelinformatie

Klinion is een merk van Mediq Medeco | © Copyright 2010 - 2015 Mediq Medeco | Disclaimer | Sitemap