Cosly.com & arbeidsmediation& narrowcasting

image frame

Hier houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes op het gebied van wondzorg én van de nieuwe producten waar we extra trots op zijn!
Klinion-groen, maar dan anders.
Met zorg hebben we onze verpakkingslijn onder handen genomen. Ook het vertrouwde groen is iets aangepast. Maar om het u gemakkelijk te maken, is het groen wel groen gebleven. Zodat u Klinion-producten even snel als voorheen herkent in uw voorraadkast.

U weet sneller wat u in handen hebt.
Het meest in het oog springend voor u zijn de verduidelijkte productkenmerken op de nieuwe verpakking. Vanaf nu zie u sneller welk product het betreft door een herkenbaar pictogram, de duidelijke maatvoering en bijvoorbeeld de mate van absorptie. Met zoveel verschillende producten en uitvoeringen is dat wel zo handig. Bovendien scheelt het tijd op momenten dat tijd kostbaar kan zijn.

Geleidelijke overgang.
Binnenkort kunt u de eerste artikelen al in nieuwe verpakking tegenkomen. We starten met de nieuwe producten zoals de Kliniplast Island Dressing, maar al snel volgen andere speciale wondproducten zoals de Kliniderm Foam Silicone en Kliniderm Superabsorbent dressing. We houden u gedurende het jaar op de hoogte van de overgang naar de nieuwe verpakkingen.

Meer weten? Bel onze customer service: 0186 - 63 44 00.

Zie ook bijgaande mailing.


Klinion is een merk van Mediq Medeco | © Copyright 2010 - 2015 Mediq Medeco | Disclaimer | Sitemap