Cosly.com & arbeidsmediation& narrowcasting

image frame

Hier houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes op het gebied van wondzorg én van de nieuwe producten waar we extra trots op zijn!
Ontdek de revolutionaire werking van de Lipo-gel kleeftechnologie

Het herhaaldelijk aanbrengen van pleisters kan huidirritatie geven. Zeker bij mensen met een gevoelige huid, zoals ouderen en baby’s, dialyse- en oncologiepatiënten. De Xtrata-lijn van Klinion voorkomt irritatie, dankzij de lipo-gel kleeftechnologie. De vloeibaarheid en de enorme vochtdoorlaatbaarheid van de lipo-gel resulteren in een unieke en zeer huidvriendelijke kleeflaag.

Uit diverse klinische studies blijkt dat er na gebruik van pleisters met een acrylaat kleeflaag 89% van de bovenste huidlaag wordt verwijderd. Bij de Xtrata-producten slechts 20%!

De Xtrata-lijn van Klinion bestaat uit 2 varianten hechtpleisters voor het fixeren van wondverbanden, catheters en sondes: Kliniplast NW Xtrata, de nonwoven hechtpleister en Kliniplast Transparent Xtrata, de transparante hechtpleister.

Naast de hechtpleisters bevat de Xtrata lijn tevens een steriele en onsteriele wond/- fixatiefolie, de Kliniderm Film Xtrata. Klik voor meer informatie over Klinion Xtrata hechtpleisters en de wond/-fixatiefolies.

Deze actie is helaas afgelopen!

Klinion is een merk van Mediq Medeco | © Copyright 2010 - 2015 Mediq Medeco | Disclaimer | Sitemap